Zomerbloeiers nabij Zwolle

Opzoek naar zomerbloeiers nabij Zwolle? In ons tuincentrum in Wijhe zult u zeker slagen, wij bieden u diverse zomerbloeiers. Vanaf april hebben wij iedere week verse tuinplanten van de veiling. Let er op dat de vorst uit de grond is voordat u de zomerbloeiers in de borders van uw tuin plaatst. Met zomerbloeiers in uw tuin heeft u in een handomdraai een gezellige tuin of balkon! Denk aan perkplanten zoals: Begonia's, Geraniums, Fuchsia's, Petunia's, Primula's of Viooltjes!

Diverse zomerbloeiers in ons tuincentrum nabij Zwolle

Wij bieden u een ruime keuze aan zomerbloeiers, het aanbod kan week tot week verschillen dus kom zeker langs om een kijkje te nemen. Denk aan Viooltjes, Petunia's, Geraniums, Fuchsia's en meer! In plantenbakken of hangingbaskets of gewoon los zodat u ze in de vaste plantenbakken of borders van uw tuin kunt planten. Van perkgoed kunt u tot laat in de nazomer genieten, het zijn de eenjarige tuinplanten die vaak eindeloos lijken te bloeien. Er zijn ontzettend veel soorten in oneindig veel vormen, maten en kleuren. De verzorging van deze tuinplanten is vrij simpel, zorg te allen tijde voor voldoende water. 

Tips voor de verzorging van uw zomerbloeiers

Bij de verzorging van deze vrolijke tuinplanten kunt u het beste onderstaande tips in gedachten houden, zo houdt u gezonde perkplanten met bloeiende bloemen tot in de late nazomer! Gaan deze vrolijke tuinplanten nog een seizoen mee? Als u deze tropische en sub-tropische planten vorstvrij wegzet in een schuur of bijenkeuken dan zou u er wellicht nog een seizoen van kunnen genieten. Niet alle zomerbloeiers zijn dus éénjarige planten.

  • Voor nieuwe bloei verwijder de uitgebloeide bloemen dan groeien ze beter en langer door
  • Controleer regelmatig of uw zomerbloeiers niet uitdrogen. Gebruik in ieder geval altijd potten, bakken en kuipen met gaten in de bodem, zodat overtollig water gemakkelijk weg kan lopen, maar zet bij droogte schaaltjes onder de bakken om het regenwater op te vangen
  • De meeste zomerbloeiers houden van een lichte, zonnige plek
  • Geef de zomerbloeiers eens per week wat plantenvoeding bij het water. Als de bladeren donkergroen kleuren dan krijgen de planten voldoende voeding

Wilt u een gezellige tuin vol bloemen? Kom dan nu een kijkje nemen in ons tuincentrum nabij Zwolle  of bel ons op 0570-523392 indien u vragen heeft over ons aanbod zomerbloeiers!