Rozen en klimplanten

Droomt u ook van mooie rozen en klimplanten in uw tuin? Kom dan eens langs bij tuincentrum Groot Koerkamp nabij Zwolle. Wij bieden diverse rozen en klimplanten. De medewerkers van Groot Koerkamp helpen u maar al te graag met het maken van de juiste keuze op het gebied van rozen, klimplanten en natuurlijk onze andere tuinplanten.

Rozen

Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uit zichzelf niet hechten aan muren en pergola's.

Rozen en klimplanten_Groot Koerkamp

Klimplanten

Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten. Populaire klimplanten van dit moment zijn:

  • Hedera: de mooie en groene Hedera straalt rust uit. Deze klimop is de grote groenmaker die vier seizoenen lang een stabiele tuinfactor is. U kunt dus zeer lang van deze klimop genieten. Deze bodem bedekkende of klimmende bladheester is winterhard en blijft altijd groen. Het is een echte aanwinst in uw tuin.
  • Kamperfoelie: de Kamperfoelie is heel populair in de wat kleinere tuinen. Deze klimplant kan namelijk de hoogte ingroeien en neemt daarom niet heel veel ruimte in beslag. De Kamperfoelie heeft een natuurlijke uitstraling met heerlijk geurende bloemen. De klimplant trekt daarom ook vooral vlinders aan, dit is een echte aanwinst voor de natuur!
  • Clematis: de Clematis staat vooral bekend om de prachtige bloemen die deze klimplant heeft. De Clematis zorgt dan ook voor een uitbundige en kleurrijke begroeiing. Er zijn verschillende soorten en verschijningsvormen. Wat ook handig is om te weten is dat de Clematis goed winterhard is.

Voor specifieke tips helpen de medewerkers van tuincentrum Groot Koerkamp nabij Zwolle u natuurlijk graag! Zo is de ene klimplant meer geschikt dan de ander voor uw tuin. Dit heeft onder andere te maken met waar u de klimplant graag zou willen plaatsen.

Rozen en klimplanten_Groot Koerkamp

Rozen en klimplanten bij Groot Koerkamp

Bent u ook van plan om mooie bomen, heesters en/of coniferen aan te schaffen? Kom dan gezellig naar Tuincentrum Groot Koerkamp nabij Zwolle. Naast bomen, heesters en coniferen hebben wij u nog veel meer producten te bieden zoals dierenproducten, potterie, tuinverlichting en meer. Onze exacte locatie en telefoonnummer kunt u vinden op onze contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten