Tuinplanten nabij Zwolle

Opzoek naar tuinplanten in de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij Groot Koerkamp in Wijhe aan het juiste adres!

Onderverdeling tuinplanten in ons tuincentrum nabij Zwolle

Wij proberen het voor de bezoekers van ons tuincentrum nabij Zwolle zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Namelijk de volgende:

  • schaduwplanten
  • water- en moerasplanten
  • en planten die graag in de volle zon staan

Op het etiket van de plant staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Vaste planten zijn planten die jaar na jaar groeien en bloeien. Eenjarige planten zijn planten die hun hele levencyclus in één jaar doorlopen. De zaden zullen ontkiemen, de plant zal groeien en bloeien en sterft in de winter door de kou weer af. 

Combinatie vaste tuinplanten en éénjarige planten in de omgeving van Zwolle

Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Zomerbloeiers zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende. Komt u er niet uit of wilt u meer weten, wij geven u graag advies kom langs of bel ons op: 0570-523392. Bekijk de contactpagina te bereiken via ons hoofdmenu de openingstijden en adresgegevens. Ons team staat graag voor u klaar!

Tuinplanten kopen nabij Zwolle  Ruim assortiment tuinplanten nabij Zwolle