Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten staan prachtig in vrijwel iedere inrichting. Voor de mooiste cactussen en vetplanten komt u naar Tuincneturm Groot Koerkamp in Wijhe. 

Cactussen en vetplanten passen in ieder interieur

Of u nou een landelijk of industrieel interieur heeft, cactussen en vetplanten passen overal bij. Door een cactus of vetplant in een mand te plaatsen krijgt deze al snel een landelijke look. Heeft u een industrieel interieur? Een cactus of vetplant in een zinken pot is dan een perfecte match. Wilt u dat ene lege hoekje in de huiskamer opvullen met wat leuke planten? Ook dan kunt u het beste voor een cactus of vetplant gaan. Cactussen en vetplanten zijn niet veeleisend als het gaat om licht. Ze kunnen prima in een iets donkerder hoekje staan in huis!

Verschillende soorten cactussen en vetplanten

Wij verkopen verschillende soorten cactussen en vetplanten in allerlei soorten en maten. In Nederland zijn vooral de volgende soorten cactussen en vetplanten populair:

  • Euphorbia cactus - Cowboycactus
  • Sansevieria Zeylanica - Vrouwentong
  • Agave montana

De verzorging van uw cactus of vetplant

Cactussen en vetplanten zijn allebei succulenten. Dit betekent dat zij water op kunnen slaan in hun stengels, wortels en bladeren. Doordat zij dit kunnen zijn cactussen en vetplanten makkelijk in de verzorging, ideaal voor mensen zonder groene vingers dus! Eenmaal per week water geven is in de bloeiperiode voldoende. In de winter hebben cactussen en vetplanten nog minder water nodig, maar één keer per twee weken. Dan kunt u dus gerust een aantal weken op vakantie zonder dat u zich zorgen te hoeven maken over uw planten! Ook voor potgrond en plantenvoeding voor uw cactus of vetplant kunt u bij ons tuincentrum in Wijhe terecht. 

Cactussen-vetplanten-tuincentrum-groot-koerkamp

Cactussen en vetplanten kopen bij Tuincentrum Groot Koerkamp

De mooiste cactussen en vetplanten van goede kwaliteit koopt u bij Tuincentrum Groot Koerkamp. Kom voor ons gehele assortiment cactussen en vetplanten naar ons tuincentrum in Wijhe nabij Zwolle, Dalfsen, Heerde en Ernst. Onze medewerkers helpen u graag bij het kopen van de juiste cactus of vetplant met bijpassende bloempot voor in uw interieur. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten