Kamerplanten

Kom voor uw kamerplanten naar tuincentrum Groot Koerkamp. Ons tuincentrum nabij Zwolle, Liederholthuis, Raalte, Heino en Heeten heeft u een groot assortiment kamerplanten te bieden! Een groene sfeer in huis is aangenaam! Daarnaast zorgen veel kamerplanten zoals de Aloë Vera, Lepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor zuivering van de lucht

Soorten kamerplanten 

Er is een groot aanbod kamerplanten op de markt, wilt u een kamerplant die weinig verzorging nodig heeft? Kies in dat geval voor een groene kamerplanten, een cactus of een vetplant. Het nadeel van deze planten is dat ze niet bloeien, maar het groen zorgt wel voor een aangename sfeer in huis. Wilt u meer kleur in huis? In dat geval kunt u beter kiezen voor bloeiende kamerplanten zoals de Anthurium, OrchideeAmaryllis etc.

Extra grote kamerplanten

Een grote kamerplant is een stralend middelpunt in uw woonkamer. Niet alle kamerplanten zijn even gemakkelijk te onderhouden, let daar dus op bij het maken van uw keuze. Het is prettig als de plant niet al te moeilijk is in onderhoud en ook de plek in de kamer is belangrijk. Laat u hierbij dus adviseren door één van onze medewerkers. En denk van te voren even na waar uw wensen liggen. Kiest u liever voor een frisse groene kamerplant of een bloeiende kamerplant? Hieronder vindt u enkele grote kamerplanten om u te helpen bij het kiezen voor de perfecte kamerplant. Wij hebben diverse extra grote kamerplanten voor u op voorraad!

 Kamerplant ficus tuincentrum

  • Nolina recurvata, noemen we ook wel de olifantenpoot

Grote kamerplant Nolina recurvata

  • Yucca met meerdere vertakkingen

Grote kamerplant Yucca

Verzorging van uw kamerplant

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, palmen en cactussen. In de speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de specifieke planten een extra impuls krijgen. Wij hebben uiteraard ook universele potrond voor kamerplanten. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding in de winkel staan. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. 

Kom langs in ons tuincentrum we nemen graag de tijd om uu te helpen bij de aanschaf van een kamerplant en verzorgingsproducten!