Kamerplanten

Op zoek naar kamerplanten? Kom voor de mooiste kamerplanten naar Tuincentrum Groot Koerkamp. Ons tuincentrum nabij Zwolle, Liederholthuis, Raalte, Heino en Heeten heeft u een groot assortiment kamerplanten te bieden! Een groene sfeer in huis is aangenaam, dat wilt u toch ook? Daarnaast zorgen veel kamerplanten zoals de Aloë Vera, Lepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor zuivering van de lucht. Dat zijn dus twee vliegen in een klap. Kom eens gezellig langs bij ons tuincentrum. 

Soorten kamerplanten 

Bij Tuincentrum Groot Koerkamp vindt u een breed aanbod aan kamerplanten. Wilt u een kamerplant die weinig verzorging nodig heeft? Kies in dat geval voor een groene kamerplanten, zoals een Cactus of een Vetplant. Het nadeel van deze planten is dat ze niet bloeien, maar het groen zorgt wel voor een aangename sfeer in huis. Wilt u meer kleur in huis? In dat geval kunt u beter kiezen voor bloeiende kamerplanten zoals de Anthurium, OrchideeAmaryllis etc. Bekijk hier een overzicht van verschillende soorten kamerplanten die wij aanbieden:

Kamerplanten_Groot Koerkamp

Extra grote kamerplanten

Een grote kamerplant is een stralend middelpunt in uw woonkamer. Niet alle kamerplanten zijn even gemakkelijk te onderhouden, let daar dus op bij het maken van uw keuze. Het is prettig als de plant niet al te moeilijk is in onderhoud en ook de plek in de kamer is belangrijk. Laat u hierbij dus adviseren door één van onze medewerkers. En denk van te voren even na waar uw wensen liggen. Kiest u liever voor een frisse groene kamerplant of een bloeiende kamerplant? Hieronder vindt u enkele grote kamerplanten die wellicht voor inspiratie kunnen zorgen, om u te helpen bij het kiezen voor de perfecte kamerplant. Wij hebben diverse extra grote kamerplanten voor u op voorraad!
Kamerplanten_Groot Koerkamp

Verzorging van uw kamerplant

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, palmen en cactussen. In de speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de specifieke planten een extra impuls krijgen. Wij hebben uiteraard ook universele potrond voor kamerplanten. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding in de winkel staan. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. 

Kom langs in ons tuincentrum we nemen graag de tijd om uu te helpen bij de aanschaf van een kamerplant en verzorgingsproducten!