Honden

Om uw hond gezond door het leven te laten gaan, bieden wij een zeer ruime keuze aan producten. Van puppy tot senior. In ons tuincentrum nabij Zwolle, Liederholthuis, Raalte, Heino en Heeten vindt u een groot assortiment producten voor en goed verzorgde en gelukkige hond! Naast tuincentrum zijn wij ook een dierenwinkel.

Het assortiment voor uw hond

Beloon uw hond met goed voer, speeltjes, een heerlijke mand en de juiste verzorgingsproducten. Voor honden van ieder ras en in elke levensfase hebben wij passende verzorgingsproducten beschikbaar. Onze specialisten in de dierenwinkel geven u graag een goed advies over welke voeding het beste past bij uw hond.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • hondenvoer en hondensnacks
  • hondenmanden of hondenkussens
  • hondenspeelgoed
  • voer- en drinkbakken
  • hondenriemen

Hondenmand of hondenkussen voor uw hond

Welke hondenmand het beste bij uw hond past hangt natuurlijk af van het formaat van de hond maar de leeftijd speelt ook een grote rol. En welk materiaal spreekt u het meeste aan, u krijgt de hondenmand toch in uw woonkamer. Denk aan een rieten hondenmand, een leren hondenmand of toch een kunststof hondenmand? Of kiest u toch voor een hondenkussen, groot, klein, dik of dun? Een hondenkussen is een prettig plekje voor uw hond. Voorkom dat uw hond op een harde en koude vloer ligt, dit is slecht voor de spieren en gewrichten! 

Merken voor uw hond

Voor honden verkopen wij onder ander de merken:Prins, Royal Canin, Smolke, Eukanuba, Fokker, Bonzo, Pedigree en Frolic. Kortom genoeg om uw hond mee te verwennen en verzorgen.

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Wijhe nabij Zwolle met alles voor uw hond! 

Prins hondenvoer kopen nabij Zwolle  Padigree hondenvoer kopen nabij Zwolle  Bonzo hondenvoer kopen nabij Zwolle  Royal canin hondenvoer kopen nabij Zwolle  Hondenvoer kopen smolke nabij Zwolle  Eukanuba hondenvoer kopen nabij Zwolle  Fokker hondenvoer kopen nabij Zwolle    Frolic hondenvoer kopen nabij Zwolle

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel